Hartrevalidatie

hartrevalidatie

Hart- en vaatziekten zijn de laatste jaren helaas steeds meer in de media. Steeds meer mensen krijgen problemen met verstopte aderen, hartklepproblematiek of hartfalen. Deze klachten uiten zich onder andere in benauwdheid, vermoeidheid of kortademigheid. Tal van factoren dragen bij aan het ontstaan van hart- en vaatziekten zoals:

  • Roken
  • Diabetes
  • Hoge bloeddruk
  • Te hoog cholesterol
  • Overgewicht

Paramedisch centrum Driemanspolder biedt ondersteuning voor mensen die te maken hebben met deze complexe problematiek afgestemd op uw eigen doelen en wensen.

Sommige mensen die met deze problemen te maken hebben, moeten soms operatie(s) ondergaan. Na deze ingrepen volgt een intensief revalidatietraject die veelal in het ziekenhuis of een gespecialiseerd revalidatiecentrum begint. Dit revalidatietraject duurt vaak 6 tot 12 weken om ervoor te zorgen dat deze mensen weer zelfstandig kunnen wonen en leven. Het traject in een revalidatiecentrum is niet altijd voldoende om uzelf veilig te voelen bij inspanning of voldoende fit te zijn om een eindje te wandelen of fietsen.

U bent daarom altijd welkom bij Paramedisch Centrum Driemanspolder om langs te komen voor een kennismakingsgesprek waarin u uw wensen en doelen kunt toelichten. Aan de hand hiervan kunt u door persoonlijke begeleiding werken aan een verbeterd herstel en meer zekerheid in uw dagelijks leven.

Voor meer informatie:
www.hartstichting.nl
www.hartenvaatgroep.nl


Therapeuten:

Wim van der Bijl